Työ todella häiritsee harrastuksia. Vaikka olen uskollisesti käynyt kaksi kertaa viikossa työkkärissä maalaamassa tai piirtämässä, kotona ei vain tahdo löytyä aikaa kuvien tekemiseen. Tein kyllä kuvasarjan työkkärin maalauskurssia varten mutta tähän asti ei oikein mitään omasta ideasta. Palaan tuohon sarjaan myöhemmin mutta ensin esittelen pari talvikuvaa.

Ihailen joka aamu ja ilta bussille kävellessä lumisia kintereitä (oliko vähän vanhahtava ilmaisu) jotka nyt alkavat kyllä tien vieriltä olla aika kuluneita. Metsissä, esimerkiksi Espoon Keskuspuistossa hoidettujen latujen ulkopuolella, noita koskemattomia kinoksia vielä löytyy.

Alla kaksi kuvaa. Ylempi on firman pihalta, puu jota ihailen kesät talvet. Olen yrittänyt kuvata sen pelkistetysti ja saada muodon tulemaan esille vaikka yksityiskohdat eivät olekaan tarkkoja. Alempi kuva on Espoon Keskuspuiston niityiltä. Se on muistikuva parin viikon takaa, pakkaskaudelta, kun varjot olivat vielä heleän sinisiä.

p.s. Lataan kaikki kuvani JPG formaatissa niin että pitkä sivu on 600 pixeliä. Jos haluat katsella kuvia tässä koossa, paina hiiren oikeaa nappia ja valitse "Näytä kuva"